In 2007 gebeurden naar schatting 219.000 arbeidsongevallen met letsel en/ of schade. Per 01-01-2007 heeft de Arbo- Wet de getal normering van minimaal een BHV-er op vijftig werknemers verlaten. BHV is dus meer maatwerk. Het aantal benodigde BHV-ers hangt samen met de aard, grootte en ligging van het bedrijf en de restrisico’s. Op basis van de RIE zal de werkgever dus het juiste aantal BHV-ers moeten vaststellen.

Volgens de (Arbo) Wet (artikel 3 lid e)  moet iedere werkgever doeltreffende maatregelen nemen op het gebied van ongevallen, brandbestrijding en evacuatie van werknemers en andere aanwezige personen. Artikel 15 (Arbowet) geeft aan dat de werkgever zich moet laten bijstaan door een of meerdere werknemers die door hem zijn aangewezen (en opgeleid) als bedrijfshulpverlener.  Met onze BHV cursus voldoet u aan de wet.

Inhoud

  • Niet Spoedeisende Eerste hulp (aan slachtoffers)
  • Brandbestrijding (beperken en bestrijden van een brand)
  • Spoedeisende Eerste hulp (aan slachtoffers)
  • Ontruiming (alarmeren en evacueren van alle aanwezigen) communicatie en alarmeren (inschakelen van de hulpdiensten)

De cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Alle vragen van het examen worden tijdens de twee cursusdagen behandeld. Er zijn een aantal vaste data waarop de cursussen worden gegeven op eigen locatie (Scheemda en Almere). Zowel van de locatie, als de data kan afgeweken worden indien dit niet goed uitkomt voor U. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Cursusprijs

De prijs van de BHV cursus is inclusief gebruik oefenmaterialen, (oefen- en theorie) ruimte, lesboek, pas (mogelijk met verzekering), certificaat, AED’s, blusmiddelen, koffie, thee, lunch en examengeld. Zonder lesboek en certificaat bespaart U kosten !!!! (welke in de cursusprijs zijn meegenomen).

  • Basis opleiding € 165,- excl. BTW (€ 199,65 incl. BTW)
  • Herhaling BHV € 125,- excl. BTW (€ 151,25 incl. BTW)

Wilt U liever op Uw eigen moment leren en examen doen. E-learning via ons bedrijf en wel NIBHV gecertificeerd voor:

  • Basis opleiding € 125,- excl. BTW (incl. BTW € 151,25)
  • Herhaling BHV € 100,- excl. BTW  (incl. BTW € 121,00)

“Deze cursus is ook geschikt als herhaling of wanneer u hiervoor bij een andere organisatie uw BHV gedaan heeft”

BHV Certficaat

Het examen wordt afgenomen volgens NIBHV Certificering. Indien men slaagt ontvangt men het certificaat BHV-Bedrijfshulpverlener en BHV pas (mogelijk met verzekering). Het certificaat is 1 jaar geldig (volgens NIBHV).