In de Arbeidsomstandighedenwet staat; de bedrijfshulpverleners beschikken over een zodanige opleiding en uitrusting, zijn zodanig in aantal en zodanig georganiseerd dat zij de in het tweede lid (de BHV taken) genoemde taken naar behoren kunnen vervullen. In sommige organisaties is het hebben van BHV ploegleiders dus noodzakelijk.

Inhoud

  • risico- en crisiscommunicatie en het communiceren met portofoons
  • beperken en bestrijden van brand met diverse blusmiddelen
  • verlenen van spoedeisende hulp aan een slachtoffer
  • leiding geven aan een ploeg
  • evacuatie en ontruiming

De cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Alle vragen van het examen worden tijdens de cursusdag behandeld. Er zijn een aantal vaste data waarop de cursussen worden gegeven op eigen locatie (Scheemda en Almere). Zowel van de locatie, als de data kan afgeweken worden indien dit niet goed uitkomt voor U. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via (06)12361868 of mail naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Cursusprijs

De cursusprijs is inclusief gebruik van oefenmaterialen, lesboek, certificaat, ruimte, koffie, thee, lunch en examengeld.

  • € 165,- excl. BTW (€ 199,65 incl. BTW) per persoon

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Certificaat
Het examen wordt afgenomen volgens NIBHV certificering. Indien men slaagt ontvangt men het certificaat BHV Ploegleider. Het certificaat is 1 jaar geldig.