Vanaf 2016 zijn wij begonnen met deze nieuwe opleiding. Vooral gericht op ongelukken in en om het huis. Hierdoor is deze opleiding geschikt voor ouder, grootouders, gastouders, burgerhulpverleners maar ook mensen die graag anderen te hulp schieten, maar nu nog tekort schieten in hun kennis en vaardigheden.

Elke week worden 300 Nederlanders buiten het ziekenhuis getroffen door een hartstilstand. jong, oud, man, vrouw: het kan iedereen overkomen. Het overgrote deel van de slachtoffers bevindt zich in en rond het huis. Elke dag sterven er 35 Nederlanders aan een hartstilstand, door Uw hulp kan dit aantal verlaagd worden.

Inhoud
In een opleiding van 6 uur leren wij U de eerste stappen van het reanimeren (met AED), verbandleer (kneusing, verstuikingen en wondverbanden) brandwonden, verslikking (heimlich) etc. Oftewel de module spoedeisende en niet spoedeisende eerste hulp bij ongelukken.

De cursus wordt afgesloten met een schriftelijk examen. Alle vragen van het examen worden tijdens de cursusdag behandeld. Er zijn een aantal vaste data waarop de cursussen worden gegeven op eigen locatie (Scheemda en Almere). Zowel van de locatie, als de data kan afgeweken worden indien dit niet goed uitkomt voor U. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Cursusprijs
De prijs van de BHV cursus is inclusief gebruik oefenmaterialen, certificaat, lesboek, pas (mogelijk met verzekering), oefen- en theorieruimte, AED’s, koffie, thee en examengeld. € 70,- excl. BTW (€ 84,70 incl. BTW) per persoon in Almere en Scheemda.

Klant is Koning, wij kijken wat Uw wensen zijn betreffende de te plannen datum en wij maken samen hierover een passende afspraak. Neemt U voor een in te plannen datum contact op met This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bel (06) 123 61 868.

Certificaat
Het examen wordt afgenomen volgens NIBHV Certificering. Indien men slaagt ontvangt men het certificaat NEH en SEH (samen EHBO) van het NIBHV. Het certificaat is 1 jaar geldig.