Ik ben in 2014 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Daarvoor heb ik mijn HBO diploma Sport Gezondheid en Management behaald, eveneens aan de Hanzehogeschool in Groningen . Hier heb ik uitgebreide kennis opgedaan over de leefstijl van mensen, trainingsschema’s gemaakt en hiermee aan de slag gegaan met klanten. Ook heb ik hier mijn diploma fitnessinstructeur gehaald en heb ik 3 jaar werkervaring als fitnessinstructeur in een sportschool met fysiopraktijk, waarbij ik veel klanten heb begeleid die uitbehandeld waren bij de fysiotherapeut.

Tijdens de opleiding Fysiotherapie heb ik verschillende stages gelopen, waaronder één in het buitenland, in een verpleeghuis in Curaçao. Hier werd samengewerkt in een multidisciplinaire setting, waarmee je veel samenwerkt met de artsen, verpleging en andere betrokkenen.

Mijn afstudeerstage heb ik doorlopen in een grote eerstelijns PLUS praktijk, waar ik een groot aantal verschillende doelgroepen heb mogen onderzoeken en behandelen.

Ik ben hier in september 2014 begonnen als fysiotherapeut. Inmiddels werk ik hier al een aantal jaar met veel plezier en heb ik al veel verschillende mensen behandeld. De afgelopen jaren heb ik een aantal lezingen en cursussen gevolgd, zoals het medical taping concept en de cursus dry needling. Dit pas ik dan ook regelmatig toe in de praktijk.

Zelf ben ik ook best sportief. Ik tennis al vanaf mijn jeugd en ik heb onlangs het volleyballen erbij opgepakt en zo nu en dan loop ik hard.

Ik vind het leuk om mensen te motiveren en te stimuleren, ze te helpen om met klachten om te gaan of de klachten te verhelpen.

Met hulpverlenende groeten

Laura Stokkel BIG nr :59918187204

De fysio praktijk is gevestigd in het pand van Sportschool Scheemda. Dit maakt het mogelijk om gebruik te maken van een groot aanbod aan krachtapparatuur. Daarnaast heeft de sportschool een aantal zalen, die ter beschikking gesteld zijn aan de fysio praktijk. Het is zelfs mogelijk om de revalidatie in de buitenlucht voor te zetten. De sportschool beschikt namelijk over een eigen gras veld naast de sportschool.

Het snel en blijvend oplossen van uw (pijn)klachten en (sport) blessures staat centraal. Met onze succesvolle behandelvisie behandelen wij snel en effectief klachten zoals: rugklachten, nekklachten, hernia klachten, schouderklachten zoals slijmbeursontstekingen, cuff problematieken, labrum problematiek, rupturen, calcificaties, luxaties, ellenboogklachten zoals tennis ellenboog en golfers ellenboog, RSI klachten , pols- en handklachten, bil klachten, heupklachten, knieklachten zoals meniscusproblematieken (kruis) banden, enkelklachten na bijvoorbeeld enkelverzwikkingen, spierverrekkingen, spierscheuren, peesontstekingen, overbelasting klachten etc.

Naast bovengenoemde blessures behandelen we ook verschillende ziektebeelden zoals MS, Parkinson, revalideren na hartklachten of CVA.
Bent u benieuwd of we u kunnen helpen bij uw klacht? Vraag het gerust!