Febo beheer (Amsterdam) is vanaf April 2015 afnemer van onze BHV opleidingen.

”Roy van Zal van BHV-Almere-Scheemda.nl heeft in april 2016 voor de tweede keer een aantal BHV-trainingen op het hoofdkantoor van FEBO Beheer B.V. in Amsterdam-Noord verzorgd. Dit jaar waren er voor de FEBO-medewerkers drie basistrainingen en drie herhalingscursussen ingepland. Dankzij het met zorg samengestelde lesprogramma kon de cursustijd beperkt worden tot 1 dag. Roy weet de lesstof goed en op een enthousiaste manier over te brengen en de cursisten op een actieve manier bij de training te betrekken. Alle onderdelen, te weten Spoedeisende Hulp, Niet Spoedeisende Hulp, Brandbestrijding en Ontruiming en niet te vergeten het reanimeren, komen tijdens de trainingsdag aan bod. Tijdens de trainingen komen uiteraard ook praktijkvoorbeelden aan de orde, waardoor de lesstof meer gaat “leven” bij de deelnemers. Het waren zes intensieve, maar vooral leerzame dagen, waardoor onze medewerkers hun “BHV-kennis” weer op peil hebben kunnen brengen”.

Marjon Hopman

 

Het Anker (Midwolda) is vanaf februari 2015 afnemer van onze BHV opleidingen.

Roy is een gedreven persoon die vol passie zijn vak uitoefent. Als  BHV instructeur weet hij waar hij over praat en bezit veel kennis. Zowel in de eerste hulpverlening, ontruiming en brandbestrijding weet hij de mensen die kennis bij te brengen die nodig.

Het afwisselen van lesstof met een dosis humor zorgt ervoor dat hij met de mensen datgene bereikt wat hij graag wil bereiken. Roy heeft ook een luisterend oor en vraagt ook of er nog iemand is die iets meegemaakt heeft en wil graag horen hoe het is afgelopen en wat het met je heeft gedaan. Ook weet Roy aan de hand van praktijkvoorbeelden veel duidelijk te maken waardoor het nog beter blijft hangen.

De invulling van de trainingsdag is prima er is afwisseling waardoor je niet versuft raakt. Een trainingsdag vliegt dan ook snel voorbij. We kunnen telkens weer terug kijken op een gezellige en vooral leerzame dag waarin we veel gelachen hebben maar ook weer veel geleerd hebben.’

Henk van der Wal